Kantinedrift

Ønsker dere drift av en kantine?

Kryddar Catering tilbyr kantinedrift for bedrifter, organisasjoner og lignende i hele Bergen. Vi skreddersyr løsninger etter våre kunders behov og ønsker. Per dags dato står vi for driften av syv kantiner i Bergensområdet, både store og små. Vi kommer selvsagt på gratis befaring til din arbeidsplass for å diskutere en passende løsning. Ta gjerne kontakt her for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr løsninger innenfor:

  • Påsmurt
  • Smør selv
  • Varmretter

Varme lunsjretter som er tilpasset sesong. Varmrettmenyen vår lages to ganger pr. år, en for hvert halvår.

Kvalitetsmat

Hos Kryddar har vi stor tro på at kvalitetsmat skaper bedre trivsel blant de ansatte. Vi er opptatt av at maten både skal smake godt, men også inneholde viktige næringstoffer. For å sikre at maten som serveres i våre kantiner anses som sunn og variert, følger vi anbefalinger gitt av helsedirektoratet.

Vi har fokus på å bruke mest mulig grove kornproduker med høyt fiberinnhold, samt alltid ha tilgjengelig frukt, bær eller nøtter som alternativ til søtsaker. Bruken av salt begrensens også ved å smaksette med urter, samt å benytte friske og fristende grønnsaker både til påsmurt, salater og varmretter.

Selvfølgelig er det også i blant lov å skeie ut litt. Hver fredag har vi derfor pizza i våre kantiner, med deilig frisk salat til.

Åpningstider

Kantinen vil være betjent hverdager mellom 07.00 og 15.00.I åpningstiden vil drikke som kaffe, te, kakao, juice, melk, mineralvann, frukt og grønnsaker være tilgjengelig. Det vil også være tilgjengelig grøt og smoothie. Lunsj serveres daglig fra 11.00 – 13.00.

Det vil også være mulig å handle påsmurte varer, grøt og smoothie etter hvert som dette er ferdig produsert før tidsrommet for lunsj.

Økologiske produkter

Det finnes et rikholdig utvalg av økologiske produkter som er tilgjengelig gjennom hele året. Produkter som naturlig inngår i kantinens varespekter, er produkter vi vil ha tilgjengelig i vårt grunnsortiment. Eksempelvis er dette produkter som økologiske speltknekkebrød fra Helios, økologisk sammalt hvete og hvetemel fra Regal, økologisk Heinz Ketchup, økologisk Earl Grey te fra Twinings, utvalgt onkologisk juice, økologisk sukker fra Dan sukker, økologisk Norvegia, melk og yoghurt naturell fra Tine og økologisk oliven olje, eddik og krydder, for å nevne noen. I sesongen og når det er tilgjengelig, vil økologisk frukt og grønnsaker bli prioritert.

I vår tilbereding vil det alltid være fokus på å benytte økologiske produkter. All kaffe som benyttes vil være økologisk, og vi også tilby økologiske juice alternativer. De økologiske produktene vi benytter vil merkes «Ø» – merket på prisskiltene med logo eller egne skilt der det hensiktsmessig.

«Vi er så fornøyde med å få varm lunsj levert på døren hver dag. Vi koser oss rundt lunsjbordet og nyter maten! Setter også pris på den gode servicen og det fine samarbeidet med A2G»

JMT NORDIC AS